Authentieke Boerenham voor fijnproevers

Meer vlees en smaak voor je geld

Niet alleen de smaak van ham wil nog wel eens verschillen, maar ook het percentage vlees is een goede graadmeter voor de kwaliteit van de ham. De trots van de slagers die deelnemen aan het HamPlusPlan heeft te maken met de uitkomsten van een recent gehouden onderzoek waaruit naar voren kwam dat de Boerenachterham en de Boerenschouderham niet alleen bijzonder lekker zijn, maar dat daarin ook gewoon meer vlees zit: minstens 95%.

Natuurlijke grondstoffen, natuurlijke smaak

De Boerenhammen worden gemaakt van speciaal geselecteerd varkensvlees en traditioneel bereid zonder onnatuurlijke toevoegingen. Kleur- geur- en smaakstoffen komen niet voor op de ingrediƫntenlijst van gekookte ham. De Boerenhammen zijn natriumarm en allergenenvrij.

Boerenachterham

Boerenachterham wordt gemaakt van de mooiste delen van de achterham van het varken. De ham wordt handmatig geknoopt en vervolgens gerookt op eiken- en beukenhout. Na het roken wordt de ham gekookt waardoor deze de heerlijke karakteristieke hamsmaak krijgt.

Boerenschouderham

Boerenschouderham wordt gemaakt van de hele schouder. De vleesdelen zijn daardoor mooi zichtbaar in het product. De ham wordt na het koken gerookt op een mengsel van eiken- en beukenhout.

pay-off2.png